Iedereen tegen 8uur weer op post!
Ze weten wat te doen en de verfborstels en platte sleutels worden uitgehaald…
Ondertussen zet JP de laatste palen vast in het beton. Dat gaat niet zo vlot als gedacht: er is namelijk redelijk wat betonijzer gebruikt, wat een goede zaak is, maar met een betonboor door ijzer boren is altijd lastig, zelfs met degelijk materiaal.
De batterijen gaan er dan ook snel door en moeten opgeladen worden in de maquis van Augustin, op 10 minuten rijden met de fiets.
Onze “witte com├ędien” herdoopt z’n fiets tot “TNT-koerier” en oogst heel wat aandacht in het dorp !

Intussen worden ook de maten van de goten opgemeten. Vijf zijn identiek en symmetrisch, maar twee zijn toch redelijk speciaal. Er wordt dan ook een duidelijke tekening gemaakt, teneinde geen fouten te maken in het atelier in Ouaga. De tekening zal woensdagochtend met de “Sabou-matin” vrachtwagen meegegeven worden. Als alles goed gaat zouden de gootstukken donderdag geleverd worden…

Morgen, woensdag zal dus een rustdag worden voor onze noeste werkers.

Het resultaat is echt verbluffend!
We krijgen dan ook heel regelmatig een aanmoedigende “bon travail” van de nieuwsgierige passanten.