Vandaag voor één keer niet naar de bouwsite. Er is echter nog genoeg te doen op “onze” koer:
Daar alles heel snel aangebracht werd om plaats te maken in de container, werd niet alles netjes opgestapeld. Daar willen we nu verandering in brengen en we beginnen met het herstapelen van de banken.
Daarna is het de beurt aan de stoeltjes. Sommigen onder hen hebben toch wel kleine schade opgelopen tijdens transport en moeten hersteld worden. Ook een paar stoeltjes die we een paar jaar geleden lieten maken worden nagekeken en hersteld.

Gelukkig hebben Toon en ik nog net voor het vertrek van JP hem kunnen melden om rivetten mee te brengen. Dat is een veel betere manier om de zittingen en leuningen te bevestigen dan wat ze hier doen.
Het hout dat hier verkrijgbaar is is niet van goeie kwaliteit en de vijzen komen dan ook vrij snel los. De rivetten moeten echter verzonken aangebracht worden omdat het hout te dik is, maar dat is voor JP geen probleem !