Vandaag zouden de goten moeten toekomen, maar we krijgen al snel bericht dat dat niet gaat gebeuren… Omar, die de tekening moest meegeven met “Sabou-matin” was te laat en dus hebben ze er in het atelier in Ouaga nog niet kunnen aan werken.

Wij maken van de vrijgekomen tijd gebruik om nog wat kleine herstellingen uit te voeren op onze koer, en gaan nog eens de monitrices en kleuters bezoeken.
Hier loopt alles heel vlot en de kleuters zien er echt gelukkig uit.

Sanata, één van de monitrices komt na een tijdje bij ons met droevig nieuws: één van onze kleuters is gisteren overleden… Blijkbaar heeft hij zich thuis verbrand aan een kom heet water die hij over zich heen getrokken heeft en na een paar dagen in het ziekenhuis is hij jammer genoeg overleden. Wij delen ons oprecht medeleven uit naar de ouders en moeten even bekomen van de emotie. Het “pakt” ons…

Daarna komt Noëllie even praten en zij heeft een probleem: haar tijdelijk klasje is slechts voor de helft afgesloten. Nu de wind aantrekt is het echter niet meer te doen om het stof buiten te houden. Ze vraagt ons of het niet mogelijk is om de rest ook met “contreplaqué” af te sluiten.
Toon en Bruno gaan dat bekijken. We hebben nog wat extra staal in de container en misschien is dat net voldoende om een tijdelijke draagstructuur aan te brengen.

JP en ikzelf gaan morgen onze laatste dag in, en we krijgen ook nog bezoek van een groep Origo-reizigers.